Om os

Decor by K blev oprettet i 2020, og opfylder vores drøm om at sælge gode danske kvalitetsmærker som Chic Antique, La Vida, Ib Laursen og jeanne D´arc Living til danskerne, samtidig med vi altid har gode deals til billige priser fra et væld af andre brands.

Vi bestræber os på, at vores varesortiment kombinerer det funktionelle med det hyggelige. Her finder du noget for alle, uanset om man er til den romantiske stil, det maritime eller det mere rå, industrielle look. Tilbudsjægeren har gode muligheder for at finde gode kvalitetsprodukter til lave priser.

Vores mission er at give folk en god oplevelse, på webshoppen, i vores showroom og på de sociale medier. Vi vil gerne give hver enkel kunde den bedste service og oplevelse. Vi vil være personlige i vores kundeservice og blive et frisk nyt pust i branchen.
Vores vision er at blive den foretrukken leverandør til danskerne af brugskunst, livsstils og andre produkter, så vi fylder folks hjem med vores mange skønne varer både til hverdag og højtiderne.
Decor By K er en familievirksomhed, hvor alle store som små giver en hånd med og hjælper hvor de kan.
Vi bestræber os på at yde en god og nærværende service til vores kunder, og er altid lydhøre for nye ideer og input fra vores kunder.

Skriv endelig til os på info@decorbyk.dk med ris og ros.
Med Venlig Hilsen
Ejere Decor By K
Kasper Mortensen, Marianne Mortensen og Lukas Mortensen